close

Se minimoi haitat K-ETA:n ja e-viisumin myöntämisprosessissa.

turistiviisumilla

K-ETA-järjestelmä edellyttää, että ulkomaiset matkustajat käyvät läpi yksinkertaisen autentikointiprosessin Internetin kautta ennen Koreaan saapumista. Näille sertifiointikursseille voi hakea mobiilisovelluksen tai K-ETA:n verkkosivujen kautta. Hakija syöttää perustiedot, kuten nimen, syntymäajan, passin numeron, kansalaisuuden, oleskelun keston ja matkan tarkoituksen, ja jättää hakemuksen.Myös K-ETA:n käyttö voi vähentää turhaa odotusaikaa Koreaan tullessa. Korean lentokentän maahantulomenettelyssä K-ETA:n omaavat ulkomaalaiset pääsevät nopeasti läpi maahanmuuton erillisen ikkunan kautta. Näin ollen K-ETA:ta käyttämällä voidaan lyhentää odotusaikaa ja minimoida haitat.

K-ETA hakemus

Korea tunnetaan houkuttelevasta yhdistelmästään itämaista kauneutta ja moderneja kaupunkeja. Kotimaan matkailusta on hyvä nauttia, mutta siellä on monia nähtävyyksiä ja matkailukohteita, joihin kannattaa tutustua myös ulkomaalaisille. Alla on luettelo Koreassa vierailevien ulkomaalaisten pakollisista nähtävyyksistä ja matkailukohteista.Suwon Hwaseongin linnoitus, Gyeonggi-do - Suwon Hwaseongin linnoitus on historiallinen paikka yhdessä Joseon-dynastian kuninkaallisen palatsin kanssa. Sillä on monimutkainen arkkitehtoninen tyyli ja kaunis puutarha, joten sitä suositellaan niille, jotka haluavat kokea Korean historiaa ja kulttuuria.Myeong-dong – Myeong-dong on yksi Soulin ikonisista keskusta-alueista. Perinteiset markkinat, kuten Gwangjang Market, ostoskeskukset, joista voit ostaa trendikkäitä muotituotteita, sekä ravintolat, kahvilat ja kauneushoitolat ovat keskittyneet. Lisäksi Myeong-dong on myös kulttuurin ja taiteen keskus, ja siellä on runsaasti kulttuuriohjelmia, kuten pieniä teattereita, gallerioita ja konsertteja.Incheon Chinatown - Incheon Chinatown on paikka, jossa voit kokea kiinalaista kulttuuria. Chinatownissa on perinteistä kiinalaista arkkitehtuuria, ruokaa ja kulttuuria, ja voit tuntea Kiinan kulttuurin ja historian. Lisäksi Chinatownin ympäristössä on erilaisia ​​matkailukohteita, joten se on hyvä paikka vierailla.

matkustaa koreassa

Korea on kuuluisa monipuolisesta ruokakulttuuristaan, ja voit nauttia erittäin omaleimaista ja herkullista ruokaa. Seuraavassa esitellään korealaista ruokaa ja ravintoloita, joista ulkomaalaiset saattavat pitää.Nuudeli - Nuudeli on vehnäjauhoista valmistettu nuudeliruoka, jonka nuudelit ovat sitkeitä ja keitossa täyteläinen maku ja aromi. Naengmyeon-, bibim-guksu- ja kalguksu-tyyppejä on erilaisia, ja se on yksi edustavista korealaisista ruoista, josta monet pitävät.Bibimbap - Bibimbap on yksi Korean tunnetuimmista riisiruoista. Sitä syödään laittamalla keitetyn riisin päälle erilaisia ​​vihanneksia, lihaa, munia ja paprikapastaa. Bibimbap on vielä herkullisempaa, kun sitä syödään erilaisten soijakastikkeella ja paprikatahnalla maustettujen kastikkeiden kanssa.Jeonju Bibimbap - Jeonju Bibimbap on peräisin Jeonjusta, Jeolla-dosta, ja se tarjoillaan eri vihannesten, paprikatahnan ja naudanlihan kanssa riisin päällä. Mausteinen ja suolainen maku on erinomainen runsaalla mausteella punapippuritahnassa.

Korea

Useimmat näistä kulttuuriaktiviteeteista ja nähtävyyksistä ovat suosittuja ulkomaalaisten keskuudessa ja tarjoavat mahdollisuuden saada syvempää ymmärrystä ja kokemusta Koreasta.Karaoke Rooms - Karaokehuoneet ovat yksi Korean johtavista viihdepaikoista. Tämä on paikka pienille ryhmille tai perheille kokoontua ja laulaa, siellä on monia lauluja, joista valita, erilaisia ​​juomia ja ruokia sekä hyvännäköisiä miehiä ja naisia.

Korean matkailutietoa

K-ETA on Korean hallituksen toteuttama laki ulkomaalaisten maahantulon hallitsemiseksi ja sisäisen turvallisuuden ylläpitämiseksi. Siksi, jos saavut Koreaan käyttämättä K-ETA:ta, saattaa syntyä oikeudellisia ongelmia.

viisumipassi

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()