close

Skab uforglemmelige minder i Morgenens rolige land.

rejsevisum

Hvis K-ETA-ansøgningen godkendes, skal den rejsende udskrive certifikatet online og opbevare det hos sig. Certifikatet skal fremvises ved check-in skranken ved indrejse i Republikken Korea, og indrejsetilladelse kan opnås efter gennemgang hos Immigration Bureau of Republic of Korea.Ved at bruge K-ETA kan du også nemt og bekvemt besøge Korea. Udlændinge kan nemt og bekvemt besøge Korea gennem K-ETA, som i høj grad vil bidrage til udviklingen af ​​den koreanske turistindustri. Den koreanske regering forsøger også at tiltrække udenlandske turister mere aktivt gennem K-ETA-systemet.

Lande, hvor du kan rejse uden visum

Korea har mange attraktive rejsedestinationer! Her er et par anbefalinger.Gyeongbokgung - Et af Koreas repræsentative paladser, beliggende i Seoul. Gyeongbokgung Palace, med bygninger, der repræsenterer Joseon-dynastiets arkitektoniske stil og smukke haver, er et repræsentativt sted at opleve koreansk historie og kultur.Andong - Andong, der ligger i den nordøstlige del af Korea, er berømt for sin kulturelle arv og smukke natur fra Joseon-dynastiet. Det er et godt sted at mærke Koreas historie og kultur, da der er attraktioner såsom Hahoe Village, Andong Hahoe Cultural Center og Andong Jjimjilbang.Wando, Jeollanam-do - Wando er en ø beliggende i det sydvestlige hav af Korea, og har et smukt naturlandskab med blåt hav og mange små øer. De repræsentative attraktioner i Wando omfatter Wando Bridge og Wando Marine Park.

enkelt pas

Koreansk mad er meget forskelligartet og rig. Det følgende introducerer forskellige fødevarer og restauranter, som udlændinge skal prøve, når de kommer til Korea.Tteokbokki - Tteokbokki er en krydret mad, der indeholder riskager, rød peberpasta, løg og fiskefrikadeller. Riskagen er sej, og gochujang er krydret, hvilket gør den til en af ​​de mest foretrukne koreanske fødevarer blandt udlændinge.Bulgogi - Bulgogi er en af ​​Koreas mest berømte kødretter. Det kan laves ved hjælp af forskellige typer kød, såsom oksekød, svinekød og kylling. Bulgogi er berømt for sin meget bløde og salte smag, og den smager endnu bedre, når den spises med kogt ris.Haemul-pajeon - Haemul-pajeon er en pandekage lavet med skaldyr og grønne løg og bagt i en blød dej Den har en blød tekstur og salt smag. Det er almindeligt at nyde det med soju.

k eta hjemmeside

Traditionel koreansk madoplevelse: Korea har en bred vifte af traditionelle fødevarer. Udlændinge kan smage Koreas repræsentative fødevarer såsom kimchi-gryderet, bulgogi, bindaetteok og tteokbokki. Du kan også opleve traditionel mad ved at lave disse fødevarer selv.Koreanske traditionelle badehuse - Badehuse anses for at være af historisk betydning i Korea. Et traditionelt badehus er et hyggeligt sted at tilbringe tid og slappe af i krop og sind. Mange bade tilbyder også sauna og massage. Repræsentative offentlige bade omfatter Jamsil Public Bath, Gyodae Bath og Cheonggyecheon Bath.

k-eta udløb

K-ETA ansøgningsprocessen er enkel. Hvis du tilgår K-ETA-applikationssiden på internettet og udfylder dine personlige oplysninger og rejseplan osv., vil udstedelsen blive besluttet efter screening. Hvis du desuden udskriver den udstedte K-ETA og medbringer den inden afrejse, er immigrationsprocessen hurtig og nem.

Kpop

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()