close

Насладете се на здравословен начин на живот в Корея.

снимка на електронен паспорт

K-ETA е корейската електронна система за разрешение за пътуване, която трябва да използват всички чужденци, влизащи в страната. K-ETA започна работа на 1 септември 2020 г., а от 3 май 2021 г. всички чужденци трябва да използват K-ETA.Лесно онлайн кандидатстване - За да кандидатствате за K-ETA, всичко, от което се нуждаете, е компютър или смартфон с интернет връзка. Кандидатите могат да попълнят и изпратят формуляра за кандидатстване, което спестява ненужни проблеми. Преди повечето пътуващи трябваше да попълнят формуляр за кандидатстване и да отидат до клона, което беше много тромаво.

визов паспорт

Корея е страна с много чар, така че има толкова много места за посещение. Ето няколко места за препоръчване!Крепостта Suwon Hwaseong, Gyeonggi-do - Крепостта Suwon Hwaseong е един от представителните дворци, построени по време на династията Чосон и е едно от представителните културни наследства на Корея. Крепостта Suwon Hwaseong е известна с красивите си градини, както и със своята архитектура.Пусан – Разположен в югоизточната част на Корея, Пусан е град, в който можете да почувствате очарованието на морето, планината и града едновременно. Има различни атракции като плажа Haeundae, пазара Gukje и Taejongdae, така че ако посетите Пусан, препоръчвам ви да ги посетите.Село Чонджу Ханок - Село Чонджу Ханок е популярно място за местни и чуждестранни туристи, заедно с Ханок, традиционна корейска сграда. Традиционни художествени галерии, музеи и центрове за народни занаяти също се намират в село Ханок, което го прави добро място за преживяване и научаване на корейската традиционна култура.

Итеуон

В Корея има много храни, които са известни със своя пикантен и пикантен вкус. Следното представя представителни корейски храни и ресторанти, които може да харесат чужденците.Tteokbokki – Една от представителните закуски в Корея, Tteokbokki е комбинация от оризови сладкиши, подправена паста от червен пипер и рибни сладкиши. Cheongpyeonghwa, разположен в Myeong-dong, е представителен ресторант, където можете да опитате tteokbokki.Bulgogi Burger - Bulgogi Burger е бургер в корейски стил, приготвен с говеждо месо, паста от червен пипер, маруля, лук и сирене. Тази версия на традиционната корейска храна в стил бургер е популярна и сред чужденците.Jjimdak - Jjimdak е ястие, приготвено от задушаване на пиле и зеленчуци като картофи, фиде и моркови. Пилето е вкусно заради соса, който изскача и пикантната подправка.

вътрешен туризъм

Освен това Корея е страна, в която можете да се насладите на разнообразие от храни и напитки. Типичните корейски храни включват кимчи, булгоги, tteokbokki и naengmyeon, както и разнообразие от други регионални храни и напитки. По-специално, корейският традиционен чай Hancha също е много известен.Стаи за караоке - Стаите за караоке са едно от водещите места за забавление в Корея. Това е място за събиране и пеене на малки групи или семейства, има много песни за избор, разнообразие от напитки и храна и добре изглеждащи мъже и жени.

кета корея

Процесът на кандидатстване за K-ETA е прост. Ако влезете в сайта за кандидатстване на K-ETA в Интернет и попълните вашата лична информация и план за пътуване и т.н., издаването на K-ETA ще бъде решено след проверка. В този момент времето, необходимо за издаване, обикновено е в рамките на 24 часа. Ако получите K-ETA преди заминаването, то може да бъде обработено бързо и удобно по време на имиграционния процес.

нов паспорт

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()