close

Пружа погодност у процесу издавања К-ЕТА и електронских виза.

к-ета величина фотографије

К-ЕТА систем вас обавештава о одобрењу у року од 24 сата ако се пријавите онлајн, а одобрени странци могу да уђу у Кореју. Овај систем је увела корејска влада као одговор на ЦОВИД-19, а намерава да се њиме управља идентификацијом сврхе уласка, боравка, распореда путовања итд. странаца пре уласка у земљу.Такође, користећи К-ЕТА, можете лакше и повољније посетити Кореју. Странци могу лакше и повољније да посете Кореју преко К-ЕТА, што ће у великој мери допринети развоју корејске туристичке индустрије. Корејска влада такође покушава да активније привуче стране туристе кроз К-ЕТА систем.

нови пасош

Кореја је земља са разним чарима као што су историја, култура, природа и храна. Ако сте странац који први пут посећује Кореју, желео бих да вас упознам са неким добрим местима за посету.Џинџу, Гјеонгсангнам-до - Ђинџу је град са историјским знаменитостима и природним пејзажима. Постоје атракције као што су Јињусеонг, Јињу Воод Цултуре Екпериенце Центер и Цхилгок Фаллс, тако да ако желите да заједно искусите историју и културу, препоручујем вам да посетите.Госеонг - Смештен на источној обали Кореје, Госеонг је место где можете осетити прелепу обалу и културно наслеђе династије Јосеон. Постоје атракције као што су тврђава Госеонг Сеонгјусеонг, храм Сонгхакса и изложбени центар Госеонг Даебиеон, тако да је добро за породице да уживају у путовању.Иеосу, Јеолланам-до - Иеосу је град који се налази на југозападу Кореје, а карактерише га прелеп пејзаж мора, острва и планина. Препоручује се као место где можете уживати у природи јер постоје разне атракције као што су ноћно море Иеосу, острво Геомундо и острво Одонгдо.

нови пасош

Корејска храна је позната широм света, а многи странци уживају у разноврсној корејској храни током посете Кореји. Следеће представља репрезентативну храну и ресторане које странци морају пробати када посете Кореју.Наенгмиеон - Једно од најпознатијих корејских летњих јела, наенгмиеон је јело које се састоји од жваканих, хладних резанаца и зачињене хладне супе са резанцима. Можете уживати у разним врстама резанаца као што су бибим наенгмиеон, бујон наенгмиеон и бујон наенгмиеон.Самгиеопсал - Једна од репрезентативних намирница у Кореји, самгиеопсал се одликује печењем на роштиљу и једењем свежег поврћа са природним укусом свињетине. Репрезентативни ресторан у коме можете пробати самгиеопсал је Соокдае, месни ресторан, а постоји много ресторана у којима се може пробати чак иу центру града.Локална храна Цхеонгдам-донг Цхуеотанг - Цхеонгдам-донг Цхуеотанг је ресторан специјализован за Цхуеотанг, једно од традиционалних корејских јела. Чуеотанг је храна која се једе тако што се планинска харинга уловљена у Гангвондоу у Кореји опере и стави у кувану супу након што је зачини. Одликује се јаким укусом и аромом. У Цхеонгдам-донг Цхуеотангу, свежа планинска харинга и богата супа су привлачни, и то је добро место да се осети традиционални укус Кореје.

путовања странаца у Кореју

Историјска места у Кореји: У Кореји има много историјских места. На пример, постоје разна места као што су палата Гиеонгбокгунг, палата Цхангдеокгунг, храм Булгукса, пећина Сеокгурам и рибњак Анапји у Гиеонгју.Пијаца Бамдоккаеби - Једна од најпознатијих ноћних пијаца у Сеулу, где можете купити разноврсну храну и производе по приступачним ценама.

пасош са двојним држављанством

К-ЕТА је систем који омогућава странцима који посећују Кореју да се лако пријаве за улазак без визе. Коришћењем овог система можете уштедети време чекања и трошкове настале током процеса издавања визе, а Кореју можете посетити лакше и повољније. Овог пута ћемо погледати детаље К-ЕТА и како га искористити.

Пасош сталног боравка

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()