close

Με το K-ETA, το ταξίδι σας στην Κορέα θα είναι πιο λαμπρό.

εφαρμογή k-eta

Η διαδικασία αίτησης K-ETA είναι απλή. Μετά την πρόσβαση στον ιστότοπο εφαρμογής K-ETA στο Διαδίκτυο, τη συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων και ταξιδιωτικών σχεδίων κ.λπ., αποφασίζεται η έκδοση μετά από έλεγχο. Εάν εκτυπώσετε το εκδοθέν K-ETA πριν από την αναχώρηση και το φέρετε μαζί σας, θα διεκπεραιωθεί γρήγορα και άνετα κατά τη διαδικασία μετανάστευσης.Παροχή ολοκληρωμένης υπηρεσίας διαχείρισης - Το K-ETA επιτρέπει την πολλαπλή είσοδο για 90 ημέρες μετά την είσοδο στην Κορέα. Μέσω αυτού, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το ταξίδι σας στην Κορέα με μία μόνο εφαρμογή. Επιπλέον, το K-ETA παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση πληροφοριών πριν και μετά την είσοδο στην Κορέα. Όλες οι πληροφορίες, όπως η αίτηση βίζας, η παράταση διαμονής και τα αρχεία μετανάστευσης, διαχειρίζονται σε ένα σύστημα για να ελαχιστοποιηθεί η περιττή δημιουργία εγγράφων και η ταλαιπωρία.

ιστοσελίδα k eta

Η Κορέα έχει πολλούς ελκυστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς! Εδώ είναι μερικές συστάσεις.Φρούριο Hwaseong στο Suwon, Gyeonggi-do - Το φρούριο Hwaseong στο Suwon είναι ένα από τα παλάτια που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της δυναστείας Joseon και έχει χαρακτηριστεί ως εθνικό πολιτιστικό αγαθό της Κορέας σε επίπεδο θησαυρού. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε γιατί το τοπίο είναι όμορφο και μπορείτε να νιώσετε την ιστορία και τον πολιτισμό μαζί.Gyeongju - Gyeongju είναι μια από τις παλαιότερες ιστορικές πόλεις της Νότιας Κορέας. Ναοί όπως το Παρατηρητήριο Cheomseongdae, η λίμνη Anapji, ο ναός Bulguksa και το Seokguram Grotto είναι από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην Κορέα.Dangjin, Chungcheongnam-do - Το Dangjin είναι μια πόλη που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Κορέας και φιλοξενεί θάλασσα, λίμνες και ιστορικούς χώρους. Στο Dangjin, μπορείτε να απολαύσετε διάφορα αξιοθέατα, όπως η παραλία Dangjin, το Ναυτικό Εθνικό Πάρκο Seohaean και ο Ναός Seonamsa.

ταξίδι στην Κορέα

Το κορεάτικο φαγητό είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο και πολλοί ξένοι απολαμβάνουν μια ποικιλία από κορεάτικα φαγητά ενώ επισκέπτονται την Κορέα. Παρακάτω παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά φαγητά και εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσουν οι ξένοι όταν επισκέπτονται την Κορέα.Tteokbokki - Ένα από τα αντιπροσωπευτικά σνακ φαγητά της Κορέας, το Tteokbokki είναι ένας συνδυασμός κέικ ρυζιού, καρυκευμένη πάστα κόκκινης πιπεριάς και κέικ ψαριών. Το Cheongpyeonghwa, που βρίσκεται στο Myeong-dong, είναι ένα αντιπροσωπευτικό εστιατόριο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε tteokbokki.Bulgogi - Το Bulgogi είναι ένα πιάτο που ψήνεται στη σχάρα αφού καρυκευτεί το βοδινό κρέας με σάλτσα σόγιας, ζάχαρη και σκόρδο. Έχει ελκυστική γλυκιά γεύση και απαλή υφή και είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα μεταξύ των κορεατικών φαγητών.Kalguksu - Το Kalguksu είναι ένα πιάτο που φτιάχνεται με βράσιμο χοντρού νουντλς με ζωμό από πατάτες, καρότα και κρεμμύδια. Τα noodles είναι μασώμενα και ο ζωμός είναι αλμυρός, και είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά των περισσότερων Κορεατών.

Κορέα τουριστικός προορισμός

Εμπειρία παραδοσιακού κορεατικού φαγητού: Η Κορέα έχει μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά φαγητά. Οι ξένοι μπορούν να γευτούν τα αντιπροσωπευτικά φαγητά της Κορέας, όπως στιφάδο kimchi, bulgogi, bindaetteok και tteokbokki. Μπορείτε επίσης να ζήσετε παραδοσιακό φαγητό φτιάχνοντας αυτά τα φαγητά μόνοι σας.Noryangjin Fish Market - Μία από τις μεγαλύτερες ψαραγορές στην Κορέα, φημίζεται για τα φρέσκα θαλασσινά και τα νόστιμα εστιατόρια.

διαβατήριο

Η K-ETA είναι η ηλεκτρονική υπηρεσία έγκρισης ταξιδιού της Κορέας. Αυτή η υπηρεσία είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικής έγκρισης που απαιτείται για αλλοδαπούς που εισέρχονται στην Κορέα ή αλλοδαπούς που διαμένουν στην Κορέα για την είσοδο και την έξοδο από την Κορέα. Η υπηρεσία K-ETA αντικαθιστά την προηγουμένως απαιτούμενη χάρτινη κάρτα μετανάστευσης, κάνοντας τη διαδικασία μετανάστευσης απλούστερη και πιο βολική για τους αλλοδαπούς.

βίζα για την κορέα

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()