close

Lõbutsege Korea lõbustuspargis.

välismaalaste reisimine Koreasse

K-ETA (Korea elektrooniline reisiluba) on Korea valitsuse poolt kasutusele võetud elektrooniline reisiloa teenus. See teenus on süsteem, kus välismaalt Koread külastavad välismaalased peavad eelnevalt veebis taotlema ja saama heakskiidu enne Koreasse sisenemist. See süsteem muudab Korea immigratsiooniprotsessi tõhusamaks.Kiire menetlemine – kui K-ETA ei kuulu ametlikule väljastamisele, otsustatakse kooskõlastamine 24 tunni jooksul pärast taotlemist. Taotlejaid teavitatakse tulemusest umbes 30 minutiga ja heakskiidu korral saavad nad Koreasse siseneda ilma viisa väljastamise protsessita.

viisapassi erinevus

Koreal on palju atraktiivseid reisisihtkohti! Siin on mõned soovitused.Arirang Park, Jeongseon, Gangwon-do – Gangwon-do osariigis Jeongseonis asuv Arirang Park on traditsioonilise kultuuri kogemuste keskus, mille teemaks on Arirang, kus saate kogeda traditsioonilisi Korea mänge, toitu ja rahvakunsti. Lisaks on ka looduskaunis maastik, nii et see on koht, kus saate perega või paariga nautida.Seokgurami grott, Gyeongju – Gyeongjus asuv Seokgurami koobas on üks Korea esindustempleid. Seokguram Grotto sees on 8. sajandil valmistatud kivist Buddha, mis on koht, kus saate tunda Korea ajalugu ja kultuuri.Wando, Jeollanam-do - Wando on saar, mis asub Korea edelameres ja millel on ilus loodusmaastik sinise mere ja paljude väikeste saartega. Wando esinduslike vaatamisväärsuste hulka kuuluvad Wando sild ja Wando Marine Park.

k-eta foto suurus

Korea toidus on palju mitmekesiseid ja atraktiivseid toite, seega on palju toite, mida välismaalastele meeldib süüa. Järgnevalt tutvustame esindustoite ja restorane, mida välismaalased Koreas proovima peavad.Tteokbokki – Tteokbokki on vürtsikas roog, mis valmistatakse riisikookide, kalakookide ja sibulate maitsestamisel gochujangiga ning seejärel keetmisel. Tegemist on esindusliku Korea tänavatoiduga, mida naudivad nii paljud välismaalased kui ka korealased oma madala hinna ja hea maitse tõttu.Bulgogi – Bulgogi on üks Korea kuulsamaid lihatoite. Seda saab valmistada erinevat tüüpi lihast, nagu veiseliha, sealiha ja kana. Bulgogi on kuulus oma väga pehme ja soolase maitse poolest ning see maitseb veelgi paremini, kui seda süüa koos keedetud riisiga.Sundae – Sundae on üks Korea esindustoidudest, valmistatud seasoolest. Sundae on valmistatud nisujahust, oavõrstest ja lihast ning see maitseb veelgi paremini, kui seda süüa koos vürtsika punase pipra pastaga.

k-eta trükkimine

Korea on ajaloo ja kultuuri poolest rikas riik ning seal saate nautida erinevaid ajaloolisi paiku ja traditsioonilise kultuuri kogemusprogramme, nagu paleed, templid ja muuseumid. Näiteks Gyeongbokgungi palee või Changdeokgungi palee on Korea esinduspaleed, kus saab nautida kauneid hooneid ja aedu. Lisaks on üle kogu riigi muuseumid ja ajaloolised paigad, kus saate näha Silla, Goryeo ja Joseoni ajaloolisi paiku ja säilmeid, nagu Gyeongju, Goseong ja Gyeongsan.Internetikohvikud – Internetikohvikud on Korea üks populaarsemaid asutusi. See on koht, kus saab nautida internetti ja arvutimänge ning seal saab väga soodsa hinnaga viibida pikaks ajaks.

järgmise põlvkonna pass

K-ETA taotlemine on lihtne. Kui sisenete Internetis K-ETA taotlussaidile ja täidate oma isikuandmed ja reisiplaani vms, otsustatakse väljastamine pärast läbivaatust. Kui prindid väljastatud K-ETA enne väljalendu välja ja võtad selle endaga kaasa, menetletakse see immigratsiooniprotsessi käigus kiiresti ja mugavalt.

Lõuna-Korea reisid

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()