close

Έξυπνο ταξίδι προετοιμασμένο εκ των προτέρων με το K-ETA! Εκδώστε εύκολα μια ηλεκτρονική άδεια ταξιδιού ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε!

Πληροφορίες ταξιδιού εσωτερικού

Το σύστημα K-ETA σάς ειδοποιεί για την έγκριση εντός έως και 24 ωρών εάν υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά, και εγκεκριμένοι αλλοδαποί μπορούν να εισέλθουν στην Κορέα. Αυτό το σύστημα εισήχθη από την κυβέρνηση της Κορέας ως απάντηση στον COVID-19 και προορίζεται για τη διαχείριση του προσδιορίζοντας τον σκοπό εισόδου, τη διαμονή, το πρόγραμμα ταξιδιών κ.λπ. των αλλοδαπών πριν εισέλθουν στη χώρα.Εύκολη ηλεκτρονική εφαρμογή - Για να κάνετε αίτηση για K-ETA, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής ή ένα smartphone με σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη φόρμα αίτησης, η οποία εξοικονομεί περιττή ταλαιπωρία. Προηγουμένως, οι περισσότεροι ταξιδιώτες έπρεπε να συμπληρώσουν μια φόρμα αίτησης και να πάνε στο γραφείο τμήματος, κάτι που ήταν πολύ δυσκίνητο.

αρχική σελίδα k-eta

Η Κορέα είναι μια χώρα με πολλή γοητεία, επομένως υπάρχουν τόσα πολλά μέρη για επίσκεψη. Εδώ είναι μερικά μέρη για να προτείνετε!Andong, Gyeongsangbuk-do - Το Andong είναι διάσημο ως μια πόλη που διατηρεί πολύ παραδοσιακό κορεάτικο πολιτισμό και αρχιτεκτονική. Υπάρχουν αξιοθέατα όπως το Andong Hahoe Village, το Andong Seonbi Cultural Center και το Hahoe Mask Festival, οπότε αν θέλετε να γνωρίσετε τον παραδοσιακό κορεατικό πολιτισμό, σας συνιστώ να το επισκεφτείτε.Busan - Το Busan, μια πόλη όπου μπορείτε να νιώσετε τη γοητεία της θάλασσας, των βουνών και της πόλης ταυτόχρονα, συνιστάται να επισκεφθείτε επειδή έχει διάφορα αξιοθέατα όπως η παραλία Haeundae, η αγορά Gukje και η Taejongdae.Νησί Jeju - Το νησί Jeju είναι ένας από τους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Κορέα όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πάντα, από τη φύση, τον πολιτισμό και το φαγητό. Συγκεκριμένα, είναι μια περιοχή που επισκέπτονται πολλοί τουρίστες λόγω του πανέμορφου ορεινού και του παραθαλάσσιου τοπίου της.

ΚΕΤΑ

Το κορεάτικο φαγητό είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο και πολλοί ξένοι απολαμβάνουν μια ποικιλία από κορεάτικα φαγητά ενώ επισκέπτονται την Κορέα. Παρακάτω παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά φαγητά και εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσουν οι ξένοι όταν επισκέπτονται την Κορέα.Tteokbokki - Το Tteokbokki είναι ένα πικάντικο φαγητό που περιέχει κέικ ρυζιού, πάστα κόκκινης πιπεριάς, κρεμμύδια και κέικ ψαριών. Το κέικ ρυζιού είναι λαστιχωτό και το gochujang είναι πικάντικο, καθιστώντας το ένα από τα πιο αγαπημένα κορεάτικα φαγητά μεταξύ των ξένων.Sannakji - Το Sannakji είναι μια αχιβάδα που αλιεύεται στην καθαρή θάλασσα, που χαρακτηρίζεται από λαστιχωτή υφή και αλμυρή γεύση. Το φρέσκο ​​ζωντανό χταπόδι έχει καλύτερη γεύση από το παλιό ζωντανό χταπόδι και έχει ακόμα καλύτερη γεύση όταν τρώγεται με σαλάχι.Jokbal - Το Jokbal είναι ένα πιάτο με βρασμένα πόδια χοίρου και ψητά στη σχάρα σε ανοιχτή φωτιά. Είναι σύνηθες να απολαμβάνετε σάλτσα σόγιας, σκόρδο και τζίντζερ μαζί και συνιστάται να το απολαμβάνετε με σότζου.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για k-eta

Θα παρουσιάσουμε πολιτιστικές δραστηριότητες και αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε στην Κορέα.Karaoke - Το Karaoke είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους διασκέδασης στη Νότια Κορέα. Μπορείτε να απολαύσετε το τραγούδι μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας στο καραόκε. Τα περισσότερα δωμάτια καραόκε προσφέρουν επίσης μια ποικιλία από μενού φαγητού και ποτών.

ξένο ταξίδι στην Κορέα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του K-ETA; Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο αναμονής και το κόστος. Προηγουμένως, η διαδικασία έκδοσης βίζας περιελάμβανε χρόνους αναμονής και κόστος. Ωστόσο, καθώς δεν χρειάζεται να λάβετε βίζα μέσω του K-ETA, μπορείτε να προσαρμόσετε πιο ελεύθερα το πρόγραμμα του ταξιδιού σας και να μειώσετε το κόστος ταξιδιού.

Τουριστική τοποθεσία της Κορέας

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()