close

Korėja, tikras Azijos kultūros centras!

Užsienio kelionių viza

K-ETA paraiškos pateikimo procesas yra paprastas. Internete patekus į K-ETA paraiškų teikimo svetainę, užpildžius asmeninę informaciją ir kelionės planus ir pan., išdavimas sprendžiamas po atrankos. Jei prieš išvykdami atsispausdinsite išduotą K-ETA ir atsinešite su savimi, imigracijos proceso metu jis bus greitai ir patogiai sutvarkytas.Be to, K-ETA gali žymiai sutrumpinti išdavimo laiką ir išlaidas. Anksčiau pasiruošimo kelionei procesas buvo sudėtingas, nes vizos išdavimas atimdavo daug laiko ir išlaidų.

Itaewon

Korėja yra šalis, turinti įvairių žavesių, tokių kaip istorija, kultūra, gamta ir maistas. Jei esate užsienietis, pirmą kartą lankantis Korėjoje, norėčiau supažindinti jus su keliomis geromis lankytinomis vietomis.Gyeongbokgung – Gyeongbokgung yra labiausiai reprezentuojantis Joseon dinastijos karališkuosius rūmus ir gali pasigirti 600 metų istorija. Gyeongbokgung rūmai yra pastatas, reprezentuojantis Korėjos istoriją ir tradicijas, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą kartu su Jogyesa šventykla, reprezentacine šventykla.Gyeongju – Kjondžu yra vienas seniausių istorinių miestų Pietų Korėjoje. Tokios šventyklos kaip Cheomseongdae observatorija, Anapji tvenkinys, Bulguksa šventykla ir Seokguram grota yra vienos populiariausių lankytinų vietų Korėjoje.Jeonju Hanok Village – įsikūręs Jeonju mieste, Hanok Village yra vieta, kur galite susipažinti su tradiciniais korėjietiškais namais ir kultūra. Galite mėgautis tradiciniu korėjietišku maistu ir kultūra su hanok stiliaus pastatais.

Kaip patikrinti k-eta

Korėja garsėja įvairia maisto kultūra, čia galite mėgautis labai savitu ir skaniu maistu. Toliau pristatomas korėjietiškas maistas ir restoranai, kurie gali patikti užsieniečiams.Kimchi Jjigae – Kimchi Jjigae yra vienas reprezentatyviausių kimchi patiekalų Korėjoje. Kimčią, kiaulieną, tofu, krakmolą ir kt. galima virti kartu, kad skonis būtų aštrus ir sotus.Bulgogi - Bulgogi yra patiekalas, kuris kepamas ant grotelių pagardinus jautieną sojos padažu, cukrumi ir česnaku. Jis turi patrauklų saldų skonį ir minkštą tekstūrą ir yra vienas reprezentatyviausių patiekalų tarp Korėjos maisto.Sundae - Sundae yra vienas iš Korėjos reprezentacinių maisto produktų, gaminamas iš kiaulių žarnų. Sundae gaminami su kvietiniais miltais, pupelių daigais ir mėsa, o valgant su aštria raudonųjų pipirų pasta yra dar skanesni.

Daejeon

Supažindinsime su kultūrine veikla ir pramogomis, kuriomis galėsite mėgautis Korėjoje.Karaoke – Karaokė yra viena populiariausių pramogų vietų Pietų Korėjoje. Karaokėje galite mėgautis dainavimu kartu su šeima ar draugais. Daugumoje karaokės kambarių taip pat siūlomi įvairūs maisto ir gėrimų meniu.

keli pasai

K-ETA yra elektroniniu būdu išduodamas kelionės leidimas, dėl kurio galima kreiptis internetu. Per tai jūs galite lengvai kreiptis namuose ir užsienyje, o jei kreipsitės tiesiog internetu, jums iš karto bus išduota ir galėsite vykti į kelionę. Visų pirma, kadangi K-ETA prašymo teikimo procesas yra paprastas ir greitas, jis gali gerokai sumažinti vizos išdavimo laiką ir išlaidas.

k-eta programa Korėja

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()