close

Zmanjšuje nevšečnosti v postopku izdaje K-ETA in e-vizuma.

Incheon

K-ETA je pomemben sistem, zaradi katerega je vstop v Korejo udobnejši in hitrejši. Poleg tega lahko K-ETA razvije korejsko turistično industrijo ter spodbuja izmenjave in komunikacijo s tujci. Tujci, ki obiščejo Korejo z uporabo K-ETA, bodo lahko uživali v udobnejšem in varnejšem potovanju.

potni list z dvojnim državljanstvom

K-ETA je sistem, ki tujcem, ki obiščejo Korejo, omogoča, da enostavno zaprosijo za vstop brez vizuma. Če se prijavite prek spleta, se lahko izda v 24 urah, v državo pa lahko vstopite hitro in udobno, ne da bi morali opraviti postopek preverjanja.

digitalni potni list

K-ETA je sistem, ki omogoča lažji in učinkovitejši proces priseljevanja v Korejo. S tem lahko tujci, ki obiščejo Korejo, uživajo v udobnejšem in varnejšem potovanju.

vrsta potnega lista

Prednosti K-ETA so številne. Prvič, ker lahko za vizum zaprosite vnaprej prek interneta, se skrajša nepotrebna čakalna doba v postopku priseljevanja v Korejo. Poleg tega je mogoče pričakovati, da bo K-ETA zmanjšala stroške, ker z izdajo vizumov ni pristojbin ali stroškov. Poleg tega bo K-ETA zagotovila bolj prijazne storitve tujcem, ki obiščejo Korejo, korejska vlada pa bo lahko bolj aktivno privabila tuje turiste.

k-eta pristojbina

Poleg tega namerava korejska vlada s sistemom K-ETA bolj aktivno pritegniti tuje turiste. Tujci lahko Korejo obiščejo enostavneje in ugodneje prek K-ETA, kar bo močno prispevalo k razvoju korejske turistične industrije.

Potni list za stalno prebivališče

Postopek prijave K-ETA je preprost. Če dostopate do spletnega mesta za prijavo K-ETA na internetu in izpolnite svoje osebne podatke in načrt potovanja itd., se bo o izdaji odločilo po pregledu. Poleg tega, če natisnete izdano K-ETA in jo prinesete s seboj pred odhodom, je postopek priseljevanja hiter in enostaven.

APPLY FOR K-ETA

arrow
arrow
    全站熱搜

    etakrcom 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()